Verslag ReŁnie en foto's

Op 4 september 2007 kwamen we voor het eerst bij elkaar. Hoe pakken we het allemaal aan, waar kan het plaats vinden en hoe vinden we al die oud Gesenaren. Na alle huizen in het dorp bij langs te gaan,wie of er wonen of gewoond hadden, sommige staan er niet meer en anderen zijn er in de loop van de jaren bij gekomen kwamen we tot een lijst met namen, deze mensen ontvingen in het voorjaar allemaal een opgavebrief. Alle mensen in het dorp kregen ook de brief in de bus. Toen was het wachten op de aanmeldingen om te weten of de zaal van Martin en Magda groot genoeg zou wezen. Gelukkig bleek dit wel het geval te zijn. Een zaal is immers gezelliger dan in een tent.

Tevens moest de fototentoonstelling geregeld worden. Die konden we mooi in de fabriek houden, maar toen kwam deze te koop en was het afwachten of de nieuwe eigenaar het hier mee eens was. Het is fantastisch hoe Ikke en Monique ons hier mee geholpen hebben. De fototentoonstelling werd een groot succes. Beide dagen zijn er veel mensen geweest om al die foto's en filmpjes te bekijken. En te praten.

De reŁnie begon vrijdag 5 september om 11 uur, de eerste reŁnisten stonden er om 10 uur al. Zo graag wilden de mensen komen. Tegen half 12 kon Tineke de reŁnie openen en kwam de heer Gerrit Hegen aan het woord. Die gaf een mooie lezing ondersteund met mooie dia's. Hierna konden we oude herinneringen ophalen en tegen half 2 gingen we gezamenlijk aan de broodmaaltijd. Die was uitstekend verzorgd door de familie Seubers. Na het eten konden we naar de foto's kijken en was er de gelegenheid om een wandeling of aan een huifkartocht mee te doen. Dit viel wel in de smaak en zo stonden en liepen er overal in Gees mensen gezellig met elkaar te praten.

Wij als commissie van de reŁnie hebben een heel tevreden gevoel aan het hele weekend overgehouden en aan de reacties om ons heen, geld dit voor onze reŁnisten en andere gasten net zo.

Hennie, Elrie, Gerard, Gert, Ard en Gina danken iedereen die ons zo goed heeft geholpen om dit allemaal voor elkaar te kunnen krijgen.